Web 2000 - director web cu transfer de PR » Management Utilizatori

Termeni Inregistrare


Desi administratorii si editori din acest directorul vor incerca sa stearga sau sa editeze orice material neplacut in general, cat mai repede cu putinta, este imposibil sa fie verificat fiecare link. Prin urmare, sunteti de acord ca toate link-urile prezentate la acest link directorul exprima punctele de vedere si opiniile autorului si ale administratorilor, editori sau webmasterului (cu exceptia celor pentru mesajele transmise de ei) si deci nu pot fi trasi la raspundere.

Sunteti de acord sa nu postati nimic abuziv, obscen, vulgar, defaimator, odios, amenintator, sexual spre alte link-uri si / sau de material care poate incalca orice legi aplicabile. A face acest lucru poate duce imediat si definitiv la banare (furnizorul de servicii si de a fi informat). Adresele IP legate de toate link-uri sunt inregistrate pentru a ajuta la aplicarea acestor conditii. Sunteti de acord ca administratorul si editori din acest directorul au dreptul de a sterge, muta sau edita orice link-ul, in orice moment, considera ei necesar. Ca utilizator sunteti de acord ca orice informatie introdusa sa fie stocata intr-o baza de date. In timp ce aceste informatii nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti fara consimtamantul dumneavoastra administratorul si editorii nu poate fi trasi la raspundere pentru orice incercare de crackuire, care pot conduce la date fiind compromise.

Acest director utilizeaza sesiuni pentru a stoca informatii. Acestea nu contin orice informatie pe care au intrat de mai sus, ele servesc doar pentru a va imbunatati vizualizare si sa prezinte placere. Adresa de e-mail este folosita doar pentru a confirma inregistrarea dvs. detalii si parola (si pentru trimiterea de noi parole ar trebui sa va uitati-va un curent).

Dand clic mai jos trebuie sa fi de acord cu aceste conditii.

Sunt de acord cu acesti termeni
Nu sunt de acord cu acesti termeni